Sats på markedsføring - Løft din bedrift

Har du ikke allerede en markedsavdeling? Er dine sosiale media bare sånn halvveis? Trenger du ny nettside som skaper klikk og mersalg, en skinnende ny logo, eller ønsker du innholdsproduksjon i form av drone, video og foto? Har du mange baller som ruller og ønsker å delegere bort det som har med kreativt arbeid å gjøre, så kan vi hjelpe deg der! 

FRAMiNORD passer for mindre og større bedrifter, eventer og prosjekter. Passer for kunden som ønsker å synligjøre ens ide, men ikke vet helt hvordan. De som trenger at noen bare gjør “hele shiten”, eller individuelle oppdrag. 

Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert produksjon av innhold som foto og video, drift av sosiale medier, outsourcing av kundeservice, digital annonsering og kreativ prosjektledelse. Vårt mål er å levere integrerte løsninger og skreddersydde oppdrag for å oppnå best mulige resultater for våre kunder.

Vi ønsker at DU skal sitte igjen med en følelse av “MERSMAK”.

Hvorfor velge oss?

Vi er veldig stolte av markedsbyrået.
Vi leverer ikke bare én ting, men alt: vi fungerer som en innleid marked- og kommunikasjonsarbeider. Vårt mål er å samle all kunnskap og erfaring in-house og utnytte den best mulig for å fremme bedrifter, eventer og prosjekter best mulig gjennom kvantitet og kvalitet.
En leverandør av kvantitet og kvalitet.

Høres dette interessant ut?

Er du usikker på om vi vil passe for deg? Send oss en enkel mail – og vi svarer deg innen 24 timer!